Jag vill ha en egem twilight blogg!

åhh vad jag vill starta en egen twilight blogg asså! borde göra det för jag tror att visa hatar att jag alltid bombar med twilight här. Men det sämsta är ju att jag suger på att hitta fakta och bloggdesign och sånt, hitta hemsidor där det står rykten och shit. Men jag vill verkligen, blir så sugen när jag ser alla andras twilight bloggar. aja nu ska jag sova.
over and out!

Britney Spears-If U Seek Amy

  Sjukt Bra Låt!

Önska mig lycka till.

Här är bilderna jag ska presentera imorrn på Wendela Hebbe:

   

Bild 1-(dock en gammal bild på mig)
men så här ska jag säga om den imorrn :

Kommentar:  jag valde bilden för att jag blir inte så bra på bild med den här gillade jag. Min hy ser perfekt ut på grund av ljuset.

Muntligt: Jag blir oftast inte så bra på bild men just den här gillade jag faktiskt. Gillade hur färgen blev på min hud pågrund av ljuset.


Bild 2-
Kommentar: Jag  valde den här bilden för att jag älskar vattenbilder för dom blir alltid så fina och vackra.

Muntligt: Jag valde den här bilden för att jag älskar att fota allt som har med vatten att göra för det blir oftast fina bilder. Och vatten blir så vackert på bild.


Sen skulle jag ha en bild på temat "kö" men den bilden har Matte ;)


Nu får ni önska mig lycka till imorrn!
Kommer till skolan en liten stund tror jag. <3

Alla är tråkiga

Asså jag har skit tråkigt!
Ingen Twilight blogg uppdaterar? ingen alls rättare sagt, as tråkiga.
Och alla är tråkiga på msn förutom Matte som nu äter, ingen laddar upp bilder på bdb?
Orkar verkligen inte plugga,vill inte läsa för jag har bara lite kvar i boken och vill inte läsa ut. Pallar inte fota. asg jag dör!
Ja nu kom matte tillbax :D bye

Tråkigt?

1. Vad heter du? Mikaela
2. Ett ord på 4 bokstäver? Myra
3. Flicknamn? Matilda
4. Pojknamn? Mathias
5. Yrke? Mäklare
6. Färg? Marinblå
7. Klädesplagg? magtröja?
8. Maträtt? Makaroner
9. Sak i badrummet? matta
10. Stad? Malmö
11. Orsak att vara sen? mördat
12. Något man skriker? men fitta!
13. Filmtitel? Män Som Hatar Kvinnor
14. Något man dricker? mangodricka
15. Band? Muse
16. Djur? mus
17. Bilmärke? mercedes
18. Låttitel? Mandy

IMORRN?!

Asså jag får paniK!
Matte skrev nyss : Du ska väl till våran skola imorn va? eftersom jag ska vara personen som ger er fika på eftermiddagen.
Jaaaag ska till hans skola IMORRN?!
för det första har jag inte ens fotat dom tre teman! För det andra så är det på dagen och då är jag i skolan! och jag har inte sökt ledigt! omg jag bokstavligen döööör!
Mamma kommer döda mig!

Monday im not in love!

Usch Måndag Igen!
Idag hade vi först SO och jag fick inte så mycket gjort, eller skrev typ två rader på första frågan, hade för mycket tankar i huvudet så jag försökte tänka på annat och snacka med Beeki&Micke.
Kan inte säga att det vart bättre, usch va pinsamt om jag bah skulle börja gråta helt plötsligt,haha!
Aja sen hade vi gympa och jag spelade Volleyboll med Tobbe,Kenny,Kalle,Matilda,Annika&Jesper, Jag sög verkligen men jag förbättrades iallafall. Tobbe var as sur och skrek hela tiden när jag gjorde fel, man bah okej tare lugnt? vi båda fick damp där och börja skrika på varandra men som tur var hördes det inte så mycket för vi hade hög musik på.
Till lunch fick vi mackaroner med skinksås,sådär gott!
På spåkvalet kollade vi klart på Hot Fuzz,dåligt film. På svenskan fick vi läsa och jag skulle lämna en bok på biblan, kollade lite och såg När jag Hör Din Röst i hyllan och jag tog den och börja halvskutta fram till Karin, och hon vart också jätte glad, sen frågade vi om det fanns fler böcker av SM och det hade hon fast dom var utlånade, meeen trejde&fjärde boken fanns inne fast på engelska! (alltså Eclipse&Breaking Dawn) fatta vad glada vi blev asså? Vi typ hoppade och krmade varanda i en kvart,LoL! Vi måste sett sjuka ut, sen gick vi o satte oss i sofforna med Jocke,Robin,Rima,Beeki,Carro&Hanna.
Sist hade vi matte och jag jobbade ganska bra.
over and out!

Lady Gaga-Eh Eh (Nothing else i can say)

Älskar låten <3

inköpningslista 2.

     
   
   


Bild 1-198kr
Bild 2-Bh 129kr
Bild 3-Bh 129kr
Bild 4-string trosa 49:50kr
Bild 5-Bh 129kr
bild 6-49:50kr
bild 7-scarf 98kr
bild 8-väska 179kr
bild 9-Sandaler 198 kr



asg i veckan måste jag ut och shoppa!


inköpningslista.


GLÖM INTE!

  Glöm inte att släcka ner allt 20.30 ikväll! i en timme. Så ut och köp ljus nu inan det är försent! <3

Goodiebag för ca 20 000 kr.

" Jag är med och tävlar om en Goodiebag hos Maria som har ett värde av hela 20 000:-, de som har sponsrat med priser är: Tidningskungen , Nagelshop , Gudrun Sjöden , Fluffbabes , Depend , Food in Action, BRACY, Snyggunder, Textilboden, Shampoodle, Sagopalatset , Nallebudet , Diary Dreams, Evince Cosmetics, Bemi smycken, Aromia
, Blå Elefant, Stjärnglitter, Pärlsmycken, PikMee, Parfymbutiken.nu, beautystick.com, Wellnesswebshop, PNY DESIGN, Shoppinglust, Ingrids Smyckeskrin, SmyckesVerkstan - möhippa med pärlor, Medvetna Presenter, Leshop.se, Presentkuriren, AmoreMio, Karin Herzog-Oxygen, Drömtorget, presentermedstil, Market2Member, Tekompaniet, Wishdesign, Rosenserien, Kakaobönan, Ingelita, LoveYourHome , MiajiPresento , Tidningsmetropolen.se - Billiga tidningar och magasin




Klicka f�r att st�nga bilden  Asså snacka om nice!

Tävlingen avslutas 25 April 12.00

Söt va?

Tävlar hos Malin om ett jätte gulligt armband,hoppas verkligen jag vinner för jag älskade färgen på pärlorna och den söta prinsesskronan :D<3

http://malinh.com/2009/march/tavling.html

Laila Bagge&Tobias Showdans.

  Ni som inte såg Lailas showdans,kolla på den här! Asså jag vart tårögd,så fint vare! sjukt dåligt att inte dom vann.

R.I.P

Mannen som lärde mig vissla,mannen som försökte lära mig spela gitarr,mannen som lärde mig matte&spela munspel är död. Världens underbaraste man är nu borta! Han dog imorse.
Vaknade av att mamma satt vid min säng och sa att morfar var död,först trodde jag inte på att det var sant eftersom detta har hänt förut,att han var nära döden,men klarade sig. Och nu hände det igen men nu är han på riktigt död.
Pappa&Farmor kom och hämtade oss för att sen åka till sjukhuset,jag vart redan tårögd när jag såg pappa. Sen när vi kom till sjukhuset fick vi gå in i ett litet rum där han låg så fint med en blomma på bröstet,jag kunde inte hejda tårarna som rann ner för kinden dom bara kom som en flod. Jag kunde inte se på hans ansikte så jag satte mig neranför hans fötter (eller fot). Det var så hemskt,speciellt att se mormor som grät! Och hon tog handen ovanför hans mun och sa : men visst andas han? han är ju så varm. Det vare hemskaste.
Sen fick vi gå ut och prata med en doktor som berättade vilka vi skulle kontakta och om vi hade några frågor, som tur är led inte morfar inan han dog, han bara somna in.

Du Kommer Alltid Vara I Våra Hjärtan Morfar Erik Åström!<3

Ni måååste.

Asså ni MÅSTE gå in på den här sidan! Asså jag dog när jag såg videon! Kellan får se några bilder av Robert när han var yngre och var modell. Asså jag svär, Kellan var ür söt asså, och så snygg i kläderna ;) <3

http://www.mybliss.co.uk/interviews/detail?id=13483

Joaquin Phoenix&Reese Witherspoon-Jackson

  Hääär Sara är låten :D omg den e så bra<3

Spa imorrn.

Fredag Babies!
Hade engelska först och då satt vi bara vid datorer och gjorde korsord,jobbade med Sara. Sen hade vi teknik och då jobbade vi på våra bilar. Sen vare gympa och jag tog det lite lungt för jag är förkyld. Till lunch blev det köttbullar&makaroner. Sen gick Sara hem för hon mådde dåligt,så då vare bara jag och Carro kvar.
Vi gick till svenskan och där skrev vi i våra vecko dagbok typ? och läste, men det gick inte att läsa för Micke,Fille&Crille satt bara o babbla med mig om wow och kallade mig wow-mickis. Sen börja Micke&Fille tjafsa med Carro,stackarn.
Då satt jag med Crille,Tobbe&Kenny och snacka wow istället.
Sen hade vi språkval och då kollade vi på film,Hot Fuzz! As dålig film asså, vart fedt besviken för jag trodde vi skulle få se Never Back Down, en boxar film och killarna är guuudomligt snygga asså! Speciellt Cam Gigandet, Grr!
Sist hade vi bara genomgång i matte men jag fattade nada of course!
Ikväll ska jag bara chilla framför tv:n och städa mitt rum,imorrn ska jag på spa. Fy fan va nice
over and out!

DANSEN!

Jahap nu är man hemma från dansen, den var okej! Dansade lite då och då med Sara och några från Gul. Sen dansade jag med Jonte ett tag, han var den ända som vågade bjuda upp ju, aja i slutet stog alla i Broängen i ring och dansade, kul.
Känner mig äklig så jag får duscha imorrn, ska sova nu för jag dör snart! Puss<3
over and out!

Dansen idag!

Idag gjorde jag först kemi prov och jag är godkänd sa Jeanette, sen hade vi bild och där gick det inge bra för mig, pallade inte jobba. Vi tjejer fixade en sak till Jenny som opererades idag, med ett fyrklöver på och så fick alla skriva sina namn på :) hoppas hon gillar det. Till lunch fick vi gröt :D vart as glad och typ hoppade på Jocke P. haha!
Sen hade ju jag Super G och då spelade vi något matte spel, as tråkigt men jag vann en gång. Sen vare ju matte igen *suck* och då jobbade jag typ tre tal, kunde inte jobba och Fille satt och skrek wow-Mickis, as iritterande. Aja nu ska jag göra mig i årdnig för att dra till Centrum, ska äta på donken med brudarna och sen dra till dansen, Bye så länge!<3
over and out!

Yesterday!

Gårdagen:
Igår hade vi ju engelska NP och det gick sådär, kändes inge vidare. Vi får se hur det går! Sen vare ju rast men igentligen hade vi lite kvar av syslöjden så jag och Sara gick ditt, fick lite gjort på mina byxor och sara gjorde armband, det var fedt skönt för det var bara vi två. Sen hade vi halvklass och jag fick typ inget gjort på mitt hus, lyssnade mest på låtar från Walk The Line. Sen hade vi biologi och då kollade vi bara på nån film.
Till lunch fick vi kebab, as gott vare! sen hade vi typ språkval&SO, på So:n hade vi as kul! garvade som faan! Jag,Sara,Johanna,Becka,Annika&Matilda satt i ett rum och "jobbade". Vi typ rapade och allt, lyssnade på music och var älmänt störda.
Kom hem-somnade på soffan-vaknar av att alla är jätte sura, tur att jag missade bråket hehhe. As god middag, bara för pappa är bäst på att laga mat! Sen gick jag in på mitt rum och målade naglarna,fotade en massa och lyssnade på musik. Älskar såna kvällar.
over and out!

Fysiken

Sitter på fysiken och får damp, gör typ nån riktning! men nu ska jag på nästa lektion. hej då <3

omg va söt



asså jag dör va söt flicka! Och kolla Kellan va söt han är när hon sitter i hans knä :D aww!
(lylo henne asså?! tänk att få sitta i hans knä och prata med dom?!??!?)

Fittmobil!

GAAAH! Jag bokstavligen tar sjäälvmord nu! Asg buhhuhu, tycker synd om mig just nu! Allt i min mobil är borta! förutom bilder typ, eller jo typ många men jag pallar inte! alla mina kontakter är borta, mina sms, ALLT! Jag dööör. Och jag pallar inte lägga in ny musik&bilder igeen! asså åhh.
Så ni får langa era nummer nu, snälla för jag pallar inte gå runt och fråga om allas nummer lixom!
DÖÖÖÖÖÖÖR! JÄVLA FITTMOBIL!

Alex Meraz.

http://farm3.static.flickr.com/2042/2337285554_d07dea83f3.jpg?v=0  Omg Va Snygg!<3


HSM för mkt ibland!

sitter och kollar på HSM 3 på youtube, och ibland blir det för mkt asså! seriöst. tex när dom dansar på taket i skolan? och Troy kan inte ens dansa, och efter typ några sekunder dansar han som han vore en dansör lixom? och så baah börjar det regna helt plötsligt när det är sol ute? asg jag blir lite iritterad hehe ^^

Sing Star

Först hade vi teknik,och Maryam är så knäpp ibland! Hon skrev 1-6 på tavlan och så fick man komma fram och skriva sitt namn bredvid siffrorna, alltså det skulle bli grupper? istället för bara säga vilka grupper man är, och dom som inte var där vart ju lixom bara placerade nånstans? asså hon är konstig ibland. Jag kom iallafall med Sara,Karin,Matilda och vi ska bygga en radiostyrd bil.
sen hade vi typ so och då gick han bara igenom massa saker och delade ut proven, hann inte jobba något för Annika skrev av mig. Lunchen vare nån od kycklig, asså den var god för att va skolmat lixom? Sen hade vi musik och jag&tjejorna fick gå in tidigare för att ta fram Sing Star, sen kom killarna och dom började banka och slå på fönstrerna och dörren, jag och Carro börja skrika och gömde oss bakom nån konstig sak. Sen sjöng typ halva klassen Sing Star och det var kul, Jag,Micke,Carro&Sara stannade kvar och sjöng, sen fick vi kuta för att hinna till nästa lektion. Och då gjorde vi muntliga np, fast översta halvan på klasslistan fick gå hem för dom ska göra den nästa vecka och då får vi gå hem tidigare. Nu sitter jag och äter Läkerol och ska nog ta oboy. Puss hej dåe<3
over an ouT!

Gårdagen.

Gårdagen: Igår så vare ju måndag, och vi hade dans med alla nior, foxtrot,bugg&Vals. Dansade med bland annat Jocke,Robin,Sonny,Henke,Kenny,Filip och massa andra, typ alla svettades? speciellt Kenny, hela min rygg var blöt, så jävla äckligt! Och när jag dansade bugg med Robin snurrade han mig hela tiden så jag var as yr, så elak.
Sen vare en kille i gul som trampade mig på fötterna hela tiden och han hade lixom skor på sig, gjorde as ont!
Sen hade vi lunch och det blev stuvade mackaroner, gott.
Och sen hade vi typ svenska,språkval och sist matte men då satt bara jag,Carro&Beeki och kollade på Twilight på beckas ipod touch. Satt och dreglade. På kvällen åt jag kanelbulle och lågo myste i min säng framför The Scorpion King och Spiderman<3 Juuste när jag kollade på The Scorpion King såg jag en kille i filmen som jag kände igen feedt mkt, så jag kollade på fodralet och då stod det hans namn: PEEEETER FACINELLI!!!! Omg han e ju så snygg! Ni som inte vet vem han er är sjuka för alla vet vem han är om man är galen i Twilight :D <3
Aja nu ska jag skriva mitt inlägg från idag. Puss hej då!
over and out!

"lägga" mig<3

God Natt fjärtungar!
Nu ska jag gå och "lägga" mig, that means: LÄÄÄSA!
Imorrn ska vi dansa, kul!
dööör om man inte får välja partner,seriöst!

Sry Jacob Black.<3

Sry glömde att göra Jacob :O
här e han :)




Kellan imiterar Robert!

Hahah jag döör! kolla på hela.

Dollzmania Twilight<3

Vad gör man om man har tråkigt?
Jo man går in på Dollzmania och gör Twilight gubbar :D
Här e mina :

       


Bild 1-Bella&Edward
Bild2-Alice&Jasper
Bild 3-Rosalie&Emmett
Bild 4-Esme&Carlisle
Bild 5-Laurent&Victoria&James



Jag vart nöjd :) <3

Dollzmania

Jag och syrran har lekt lite på dollzmania :)

 

      



Snygga huh? ;) <3
   

Walk The Line<3

  Asså jag älskar den här filmen! jag får gåshud för den e så bra. <3

American Pie 2.

Igår sov bästis hos mig, vi skulle åkt på bio och sett En Shopaholics Bekännelser men det vart inget för bussen gick halv och jag satt och åt och hade knappt några kläder på mig, och det var den ända bussen så som gick så det sket sig!
Men hon kom hem till mig och vi köpte massa godis och läsk och myste framför Australia, den var bra faktiskt, fast man fattade inte så mycket ibland. Haha vi satt och diskuterade typ as länge! Det var typ en pappa som hade en son och en dotter(?) och antagligen hade dom två ett barn tillsammans? (sjukt jag vet) för pojkens mamma dog och då sa han den där pappan till henne: Farväll min dotter typ. Och Sen senare sa pappan till hans son att han var pappa till sonen? asså vi fattade nada hahaha!
Sen kollade vi på American Pie 2, haha dom filmerna är ju bara för kul asså! Fast nu har dom spårat ut ganska mycket tycker jag, typ bara porr jue. Sara sa att hon typ aldrig hade sett dom här filmerna?! Jag typ tappade hakan för alla måste ha sett dom! Aja sen kollade vi på Signs och den är ju fan as läskig tyckte bara jag, hehe! Sen vart jag&Sara as sugna på att se Walk The Line så vi kollade på den. Ni som inte har sett den, se den säger jag bara!
Ahh så vi var vakna till fyra, och sara skulle upp 9 för hon skulle på träning,jag dog.
Kul helg, mju mju!

over and out!

Morfar Erik!<3

Hej alla söta människor där ute i världen!
Idag låg jag och sov as länge,så skönt!
Sen skrek pappa att vi skulle ner till Centrum så det var bara att pallra sig upp, fast jag var på shopping humör så det gjorde inget. Köpte ett par skor och puder.
Sen drog vi hem till mormor Aina och fikade och visade sakerna vi hade köpt, hon var inte precis glad eller det var ingen för min gammel morfar Erik är sjuk igen och han har fått en propp i benet(det friska benet oxå) så dom har nu kappat av hela hans ben, sist jag träffade honom var han så glad för att han kunde gå och han sa att han skulle komma hem till oss i sommar för att se huset, men så kommer det inte bli! Stackars min  underbara snälla gulliga fina morfar!<3
Ikväll ska jag antagligen på bio,maybe!
Over and out!


  lägger in en sexig bild så detta inlägg inte bllir så deppigt! :)

Bilder från veckan.

Ska lägga upp några bilder från veckan. Inte många men aja.

     

Bild 1-Outfit för någon dag
Byxor-Gina Tricot
Linne-Gina Tricot
Munkis-H&M
Jacka-H&M
Halsduk-H&M

Bild 2- Filip med en ballong på huvudet(såg as läskig ut!)
Bild 3-Det blev pannkakor så vi gjorde pannkakstårta! Yummie.
Bild 4-Carros tårta.

17 Again!

Den här med!<3

SEX DRIVE!

Haha Jag Måste se den!

Asså sug kuk!

Omg alla är så jävla dö trista så jag drar in på wow istället, Cya suckers!

Sommar snart?!

Asså det känns som om jag glider ifrån allt och alla, ända jag gör att sitta inne, antingen vid datan eller tv:n, jag måste seriöst komma ut! Hitta på något va fan, börjar bli trött på mitt liv, händer inget!
Aja sitter och snackar med Beeki om hur mycket jag längtar till sommarn, så jag bestämmde mig för att lägga in lite sommarbilder nu faktiskt :)

 

 

   


Tack VICKY.<3

Tack för as snygga Designen VICKY! Behövde verkligen det.
Alla Gå in på hennes blogg och checka.
http://vnyren.blogg.se/

Rolig Dag.

Asså idag vare väärsta chilldagen! Kom hem till Sara och när jag ringde på hade hon just gått upp,haha! Så det blev lite stress där, men vi kom inte försent, på morgonen kom massa poliser,eller dom utbildade sig till poliser och dom snackade massa och så testade dom oss och blabla.....
Haha efter stannade dom ett tag och gick runt i skolan och snackade med alla, alla killarna var typ feedt imponerade på ena polisens muskler, Speciellt Viking! Han typ spranf iväg för att kolla på polisens muskler och kom tillbax sen åh bah: Hjääälp! min nya Idol! Sen när han kom, alla killar bah tittade på honom, sjuka haha!
Sen skulle vi igentligen haft Maryam men vi fick slippa den lektionen skulle också ha haft idrott men Kristian var på nån handboll sak så vi hade biologi istället, sen vare lunch och idag vare as god sallad,tog massa sallad(a) Sen gick vi till Aulan och kollade på när Johanna sjöng :D hon ägde alla säger jag bara! Sen gick vi och köpte fika och satt och kollade på alla som sjöng, alla var veeeerkligen as duktiga! *host* nämner inga nman.
Sen satte jag mig vid Jocke,Karin&Sonny och myste. Alla var typ över happy idag, fast det är ju fredag så det är inte så konstigt! Men aja vi slapp svenskan också och sen hade vi bara språkval och sen heem! Nice.
Juste det var några som sjöng Titanic låten och jag&Carro börja nästan gråta,haha!

over and out.

Hund,Häxa,Gris har man blivit kallad idag.

Idag hade vi Eng Prov och jag tyckte det kändes bra!
Först hade vi ju livskunskap och då tjafsade vi bara om tröjorna igen, killarna vill ha en jävla gul älg på tröjorna man baah hallå? vad tänker dom med.
Aja sen hade vi bild och det gick äntligen ganska bra för mig, klar med mitt möster och ska bara rita fyra till igen. Sen hade vi biologi och jag kunde verkligen inte koncentrera mig, satt och ritade in allas namn i Twilight på bordet, Jonte satt och pratade med mig så jag fick inte in något i mitt tröga huvud på den lektionen inte. Han kallar mig för Häxa ocg gris man baah, tack?
Sen hade vi luuuunch och det vart pannkakor med sylt och Grädde,första gången! Så vi bestämmde oss för att göra pannkakstårta, jag lassade upp grädde på en tallrik och sylt i en annan. Alla typ glode på mig när jag gick in i matsalen, LoL! Och Johanna tog pannkakorna och Carro tog en tallrik med massa ananas(som vi dock inte hade på tårtan).
Sen hade vi engelska prov dåra och jag losa på hörförståelsen igen *suck* aja resten gick galant!
Och medans vi väntade på nästa lektion satt jag&Sara åh läste våra böcker. Åh juste Micke&Christofer var så elaka! Dom skreck hund till en tjej i klassen,venne vem så jag frågade vem dom kallade hund, dom baah : du! ,ska dom säga.
Sen hade vi matte och Karin satt och läste ur min bok och läste högt, omg säger jag bara! omg nu måste jag veta vad som händer. haha! Aja hej då. <3

Over And OuT!

Twilight test.


(x) Du har läst alla 3 Twilight böckerna.

( ) Du har läst den fjärde boken på Engelska. (Original språket är det enda språket)

(x) Du har sett 1:a filmen

( ) Du har sett den 1:a filmen på bio mer än en gång

(x) Du har något med Twilight att göra i ditt rum

(x) Du har något med Twilight att göra i/på din mobil

(x) Du lyssnar på Twilight-soundtracket hela tiden

(x) Du tänker på Twilight mer än en gång per dag

(x) Du har Twilight-saker.

(x) Du drömmer/har drömt något om Twilight

( ) Du brukar titta efter folk på stan som liknar någon i Twilight

(x) Du gillar någon/några extremt mycket i Twilight

(/) Du kan nästan alla repliker i filmen utantill

(x) Du började läsa boken/böckerna före du såg filmen

(x) Du vet vem Quil och Sam är.

(x) Du ska/vill på Twinight

(x) Du tycker boken/böckerna är det bästa du någonsin läst

( ) Du tycker filmen är den bästa du sett

(x) Du har minst ett klädesplagg som har med Twilight att göra

(x) Någon har sagt att du är en Twilight-nörd

0-5 poäng: Antingen HATAR du Twilight. eller så vet du inte vad det är.
6-10 poäng: Du vet inte alls mycket om Twilight, eller är inte så besatt.
11-16 poäng: Okej, du verkar ganska besatt av Twilight.
17-20 poäng: Du är helt klart en  Twilight-nörd.

Wolf Pack.

Alex Meraz New Moon  omg va snygg! en av varulvsgänget i New Moon! Raawr. Han tar nästan Jakes plats Jao ;) (Nästan)


Shiit va cool.

  Så jävla coolt asså! fy jag var tvungen att tävla fan :)<3


Behov av en ny design.

Tävlar ganska mycket nu om massa bloggdesigners men jag vill verkligen ha en ny design för min är lixom så tråkig.
Men iaf på Bunnys blogg tävlar jag nu om en jätte fin&söt design som jag verkligen vill ha, gå in och tävla vet jag? :)

http://bunnydesigns.blogg.se/index.html

så ser den ut <3

Nån snälla hjälp?

Kan nån va jätte gullig och hjälpa mig med bloggdesign? min är så tråkig! Snälla nån<3

Tack Hannah föresten som skickade låten, du e en ängel<3

Tävling.

Har tävlat om jätte fin Amoresa korsett från Sensual Mystique och
en valfri Teint Sublime från Jelly Pong Pong.

Jelly Pong Pong Teint Sublime

Gå in här och tävla : http://www.elitefashion.se/blogg/2009/03/tavla-om-en-korsett-och-makeup-fran-elitefashionse/

....

Omg va sugen jag vart o kolla på Disney, älskar låten btw<3

byter ut V mot ett W.

Idaaag har Edvard med V namnsdag :D men jag byter ut V mot ett W :D baara för att jag orkar!

Så Grattis på Namnsdagen Edward Cullen :D <333


Elaka.<3

Idag vare en helt vanlig tråkig dag. Hade först syslöjd och jag hann inte så mycket, satt mest och läst min bok(a) men Stina sa inget så då ere ju klart att jag fortsatte, sen hade vi halvklass och vi jobbade med våra planritningar& sen några frågor.
Sen vare lunch och det var äcklig mat, satt med Robin,Sonny,Jocke och tjejerna och Sonny tog Carros mobil och så skickade vi runt den under bordet(sry Carro jag hade den en gång) hehe, Jocke&Robin började ju så klaart döö garva så då börja jag också garva,Och Sonny är så rolig! Sen började vi snacka om när Jocke och Robin lurade mig för länge sen, Robin sa att han hade en kusin som hete Angelo(som inte var sant) så hade dom gjort en msn och satt o chatta med mig och var fedt äckliga&leskiga, typ att dom skulle döda mig och shit, och jag trodde jue att det var Robins kusin, så elaka asså! Men älskar dom ändå<3
Sen hade vi Super G och Fille gick runt och tröck upp en jävla handske som han hade blåst upp och ritat på i mitt ansikte, usch! Och Enzo mobbade mig som vanligt för att jag inte hade lvlat så nu ska jag fan lvla den där jävla gubben, *suck* aja puss hej då!

Cy a

Bra Humör!

Heeej alla söta!
Är på ganska bra humör.
Idag hade vi först teknik och då satt jag&killarna och snacka wow, men Maryam gav oss en uppgift vi som fick ig på provet sen fick vi gå. På rasten gick Fille&Jonte runt med äckliga handskar och tog på våra ansikten, så hade dom vatten i också(som jag fick över hela mina byxor)kul! Sen hade vi SO och Annika var på pisa så jag jobbade ensam, gick as bra! jobbade fedt mkt. Sen hade vi matte och då satte dom en ballong som dom hade ritat på så det såg ut som en gubbe, så satte dom den på filles huvud och drog luvan över, det såg feedt läskigt ut! Så gick han runt så och skrämde alla haha, lägger in en bild sen på honom. Sen på svenskan hade vi NP muntliga delen, gick ganska bra kom med Matilda och Enzo. Sen hade vi musik prov och det gick as bra(a).
På vägen hem hade jag feeedt mycket flumm! asg. Och sara hade pms och jag retade henne för det och hon fick vääärsta dampen någonsin! hahaha jag höll på kissa på mig av garv!
Nu ska jag sätta mig där uppe och kolla klart på I Know What You Did Last Summer, sen ska jag lääääääsa! mohahah<3

Happy Birthday!

Idag fyller Kellan Lutz år :D Så jag lägger in lite bilder på snyggingen nu.

   

   

   



Happy Birthday Gorgeous<3

Grymaste.

Omg, dt här äre grymaste klippet som en fan made har gjort av New Moon! Carro du ska nog inte checka om du inte vill veta vad som händer! Men resten, asså omg!

Juste hon den där opera kvinnan på melodifestivalen, vad tyckte ni om att hon vann? Jag vart liiite beviken för jag ville verkligen att Måns skulle vinna, tror att han skulle komma långt, eller E.M.D! Men fy faaan va dåligt att hon som sjöng Snälla SNälla kom två?! asså sverige måste verkligen lyssna med sina rövar asså! fy fan.

Tårarna rinner ner för kinderna.

Jag HATAR min mamma just nu!!!!!!
Hon går mig på nerverna, hon ringde mig och det första hon sa : Du får gå ut med hundarna,gå ut med dom runt 8 också,ge dom mat, Allison har egen mat! Allison ska vara i buren när hon äter,sätt för grinden så dom inte går ut i stora halen,diska ur skålarna när dom är klara!
Allt handlar om dom där jäävla hundarna!!!!!! Hon frågade inte mig lixom hur provet gick eller hur min dag var, neeej det ända hon bryr sig om är HUNDARNA! och jag är så trött på den här skiten, vi kommer alltid i andrahandsval, om inte ens det?! Hon skulle ju för fan inte ens bry sig om jag gick och dog, så länge hon har sina hundar så är hon lycklig! omg jag kan inte sluta gråta. Nu är min mobil typ halft trasig för jag kasta den i väggen!
Omg jag vet inte vad jag ska göra :*(

NP.

idag hade vi engelska NP, gick åt helvete! asså det var sjukt svårt, aja vi får se hure blir.
Sen fick vi skita i svenskan så vi gick och åt, blä mat som vanligt! Sen hade vi en as lång rast, satt med Sara och några från 9gul :) vi satt och dö garva åt massa saker och suktades av alla som gick runt och åt kladdkaka Med grädde! haha.
Sen hade vi språkval och jag kunde inte koncentrera mig för jag var så pissnödig och trött samtidigt,kul!
Killarna satt och låsas spela wow typ? haha kul det såg ut.
Sen hade Jeanette en snabb genomgång i matte och sen fick vi gå hem! Idag kommer jag nog sitta och kolla på Lets Dance ensam, pappa&Felicia kommer sitta vid datan och mamma är inte hemma idag. Ska kanske fråga Sara om hon vill komma hit :) Thats a good idea. Skulle va kul om vi alla kunde göra något? ännu bättre :) vi får se hure blir.
Nu ska jag ta något att äta och sen ska jag geeka wow tills syrran komme rhem. Puss Puss!

Cy a

Foto.

Nu ska jag lägga in lite bilder från förra veckan typ, jag veet jag är ganska seg på att lägga upp bilder. Ska förbättras jag lovar!
 




1.Outfit, kommer inte ihåg vilken dag!
Tröja-H&M
Jeans-Gina Tricot
Kofta-S and S
Halsband-Gina Tricot

2.Myskväll med film, Donuts,Franks&Glass hemma hos Sara<3
3.Myskväll med Sara, vi var på filmkedjan och då såg jag denna film, tänkte på Carro så fort jag såg den<3
4. Musiklektion med Bästis<3
5. Musiklektion med Bästis<3
6.finaste katten någonsin! min bebis Tequila<3


Glädjetårar

Siiter och kollar på en hemsida där det är massa bilder från Inspelningen av NM, och jag satt och grät ett tag(glädjetårar) när jag såg alla med deras kläder och shit! Och jag tänkte, undrar vilken scen dom spelar in just då? asså gud vad jag baah vill veta! blir lite små iritterad haha!
Sitter och chattar med Johanna, hon är fedt flumm och säger massa konstiga saker, haha hon e så söt<3

Annas Goodiebag.

Tävlar om Annas goodiebag!
Innehåll: Frisörborste, sunscreen for nails, brun utan sol servett, 3 ansiktsmasker och quickfix (balsam efter dusch).

http://molnboanna.blogg.se/2009/march/vinn-goodiebag.html


Bloggtävling

Nu tävlar jag om en as snygg bloggdesign! ürläckra jag lovar!



http://malinsofiacalmebring.blogg.se/2009/march/gratis-designer-till-er.html#comment

"Så Länge Vi Båda Andas"

Jag är på bra humör!
Riktigt Bra Humör!
Idag satt jag och Jeanette och pratade om kemin, och jag har haft inställningen att det är as svårt, men det vare inte alls! asså det var löööjligt lätt asså! Sen när jag kom in till klassen igen fick jag reda på att poliser ska komma till vår skola och snacka, så klart börjar jag,Sara,Carro&Hanna att drömma om att dom är as snygga med sina uniformer och allt! sen spårade det ut, hahah att Vin Diseal(?) kommer in med uniform, LoL!
Sen hade vi bild, och det gick åt helvete asså det är ju as svårt! Och killarna bytte låt på datan heela tiden. Sen vare biologi och jag,Fille&Enzo satt o snacka wow, dom mobbade mig för jag bara är lvl 74,elakt!
På lunchen vart det kebab, det var as gott! Sen satt vi kvar när alla hade gått, vi satt och garva åt massa sjuka saker! mattanterna måste ha tyckt att vi var sjuka i huvudeT! På ratsen låg/satt vi i sofforna och frågade alla lärare om vi fick frukt, haha! Maryam var så himla snäll som gav oss två apelsiner att dela på, vi var typ 7 pers haha! Sara,Jag,Carro,Johanna,Jonte,Robin,Jocke.
Men sen hade jag SUper G, och jag&Beeki satte oss i soffan och jobbade dom sista minutrarna.
Seeen hade vi matte igeen, omg jag dog!
Men vi satt mest och garva åt Fille som inte kunde sitta skräddare, såg så jävla kul ut! Sen skulle jag visa och jag kunde inte heller först.

Och när vi hade kommit ända fram till becka så hade jag glömt mobilen i skåpet så jag fick gå tillbax *suck*
Sen drog jag&Sara ner till Tumba och nuuuuu haaar jag booooken :D omg jag är lyyyycklig!
Sen gick vi till willys(?) och jag köpte, MER,soft nogat,mjölkchoklad&Tutti Frutti.
Oj det vart ett långt inlägg! hoppas ni läser ändå <3

Cy a

Onsdag.

Hej bloggen!
Idag hade vi sovmorgon så vi började vid halv elva, rätt nice asså! Då hade vi kemi och fysik i halvklass, på fyiken lekte vi nån tråkig mattelek och på kemin gick vi bara igenom provet. Sen vare lunch och sen hade jag super G och sist SO. På vägen hem mobbade jag Sara&Beeki för att dom halkade typ hela tiden, sen när vi skulle gå ner för en backe så ramlade jag och vi börja döö garva!
Nu har jag just ätit två mackor med hallon marmelad<3 och juice. Ska nog spela wow en stund inan pappa kommer hem, sitter på hans data! Sen ska jag nog läsa(a)
Visst fan jag har utvecklingsamtal idag! usch hatar det.

Cy a

Edi Gathegi!<3

http://www.sugarscape.com/userfiles/Edi-Gathegi.jpg  Grattis Edi Gathegi<3! (spelar Laurent i Twilight)

Tisdag.

Först på morgonen hade vi fysik prov och det gick åt hell! ska få göra en inlämning istället. Sen hade vi SO och vi har ju börjar med ett nytt arbete, Hinduismen som jag inte kan säga,haha! Juste Annika&Victoria i min klass hade värst stor bråket idag också, tänker inte berätta om det här.
Sen vare typ matte tror jag? och det går så segt för mig för det är ju så jeevla tråkigt att man döör! Procent kan ta sig. Satt mest och lyssna på radio på mobilen och frågade alla vad låtarna hete som spelades hehe. Haha på vägen till lunchen jag bah:
-Jag ska äta fisk en gång i veckan asså! För asså det var några killar som testade att äta det bara en gång i veckan och dom vart 6% smartare! Haha sen när vi kom till lunchen så kunde man ta köttfärssås&pasta, Sara Bah: ska du inte ta fisk nurå? haha jag bah: naahä jag ångrade mig! (a)
Sen hade vi engelska och det hände inte så mycket där, sen hade vi musik och då var vi bara på datorerna och skulle lyssna på massa skit låtar men vi var bara inne på facebook och så!
Juste killarna var fedt jobbiga! asg, dom typ låsades slå en med nån jävla papperrör typ? så jobbiga.
SSen efter skolan drog jag&sara till Centrum och jag förhandsbokade Så länge vi båda andas :D<3 sen gick vi o köpte godis. Just vi träffade Ellis! omg dt var år sen jag träffade henne<3

Älskar.


hehe

omg jag var tvungen!
Twilight cast: full moon
Uploaded by Talia11

E.M.D! Resten kan dra åt helvete...

Omg va jag ska rösta! Bäst jue fan, resten kan dra åt helvete för dom sög! E.M.D var bäst!<3

Body Shop.

Här kan man vinna produkter från Body Shop, passar mig perfekt eftersom jag måste träna på att masera!
http://sallysplanet.blogspot.com/2009/02/tavling-vinn-produkter-fran-body-shop.html


Värsta snygga jue!

Värsta snyggaste mössan man kan vinna!
http://malliiin87.blogg.se/2009/february/premiar-tavling.html


Valfritt smycke!

Gå in här och tävla om ett valfritt smycke!
http://juliaberg.blogg.se/2009/march/tavling-vinn-smycke.html

tjululu...



Jag tävlar om ett valfritt väggord från Unikdekor
i Nikitas blogg
Tävla HÄR du med!

Armband.

Kommer bli lite mkt tävlingar nu här på bloggen men jag älskar att tävla, ändå jag inte vinner så ofta hehe!
Här kan man vinna ett jätte gulligt armband med hjärtan och allt :D

http://bambii.blogg.se/2009/february/-vinn-vackert-hjartarmbad-fran-aska-design.html


Vinn Solspray!

Här kan man vinna solspray,skulle verkligen jag behöva för jag blir ju aldrig brun på sommaren.
http://minblogg-mittliv.blogspot.com/2009/02/ny-tavling-solspray.html#links


PUSS

  http://bbasic.blogg.se/2009/march/tavling-vinn-halsband.html#comment på Jennys blogg kan man vinna ett jätte fint halsband från PUSS. <3

på Landet nu!

Fick gå upp as tidigt idag eftersom vi skulle åka halv 9, usch var helt dööd! Det var helt kaos i bilen asså, alla skreck på alla (förutom jag haha!!) och så åkte vi förbi en polis som stod vid sidan av gatan och stoppade bilen inan oss, snacka om att vi hade tur för Felicia hade inte hunnit sätta på sig bältet, och då skreck alla, usch. Sen när vi  var framme och skulle gå över isen vare ännu mer kaos för isen sprack under våra fötter och så sjönk man, bara jätte lite men ändå, mamma fick panik och skreck på mig och felicia att skönda oss, och jag skreck på felicia att gå snabbare, hahah mamma baah: GÅ! GÅ! GÅ! hela tiden, jag baah : MAMMA HÅLL KÄFTEN! hahaha omg va jag svettades så mkt för jag var så rädd. Jävla kaos familj!


fredag!

Hej bloggen, Igår vare fredag jue men kunde inte skriva då för jag fick inte ha datAn. Igår i skolan hade vi först engelska och då gick vi typ bara igenom provet och så jobbade vi med nationellaprovet, sen hade vi Fysik och då antecknade vi som vanligt *suck* och på gympan spelade vi nån bollsport, man skulle vara i två lag på varsin sida av planen oh så hade man massa bollar, så vare en större boll i mitten som man skulle skjuta på så den nudade andra lagets linje typ. Och mitt lag bestod av : Jag,Sara,Matilda,Kalle,Albin,Fille&Micke, haha vi ägde stort asså.
På lunchrasten satt vi i sofforna, eller rättare sagt låg ner, iaf jag och Carro. Fast vi kom försent till lektionen, vi trodde vi skulle ha språkval och lixom alla andra klasser hade ju inte gått så då trodde inte vi att vi hade börjat, men det visade sig att vi hade svenska.
Sen fick vi sluta tidigare och det var rätt najsigt asså. Jag&sara gick och snackade  hela vägen till skolan på morgonen och på vägen hem hehe. Vi drömde om att heeela Twilight gänget skulle komma till sverige och så vann man en middag med dom så sa typ Robert att vi skulle passa att ha en roll i Twilight! Hahahah fy fan va kul det var, vi baah gick och drömde om samma sak lixom.
När jag kom hem kollade jag på Tyra Banks Show och sen kom farmor på besök och jag somnade hehe, sen vare middag och sen packade jag och sen drog jag till sara och kollade på Snake On A Plane där och åt munkar,glass och drack Franks,Yummie<3

Om man våre lika söt som Channel!

På livskunskapen(heter det då?) snackade vi i grupper om typ regler och sånt i skolan. Jag vart med Carro,Micke,Kalle&Kenny, Långtråkigt vare kan jag säga. Sen hade vi bild och vi har börjat med ett nytt arbete, man ska typ rita ett mönster om naturen och så ska man rita samma sak på fyra papper typ. Kul kommer det bli längtar tills man får se hure blir! Till lunch blev dt sopa fast jag tog grekisk sallad,yummie!
Sen hade jag och några andra i klassen super G (extra hjälp med matte) först i början kunde jag koncentrera mig men sen i slutet blev det så tråkigt så jag och beeki satt och kolla på Tyra Banks Show, fy asså det var tre tjejer där som hade någon konstig matvana, den ena tjejen åt 4 toalettrullar per vecka, en annan skrapade bort skorpor från huvudet och åt dom, sen sparade hon lite under naglarna om hon ville ha senare, och en annan åt cigarettaska och hade det på glassen! Asså fatta vad jag höll på att spy?! omg va vidrigt.
Aja sen hade vi matte igen men då behövde vi bara städa bänkarna lite och sen fick vi gå hem. Nu sitter jag är skit hungrig! aja ses senare!
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/f/f5/Chanel_Iman.jpg/400px-Chanel_Iman.jpg http://www.imageandstylenews.com/wp-content/uploads/2008/09/selita-ebanks-haircut.jpg
Channel Iman&Selita Ebanks så Gorgeous!

Cy a

Insane!

omg kolla in nya berg-och-dal-bana! ohh fy fan va nice!

DesignTävling!

Nu har jag tävlat igen om Malins design :) dom är ju så himla fina!



http://malinsofiacalmebring.blogg.se/2009/march/designutlottning-nr-19.html#comment

Första skoldagen.

Idag vare första skoldagen, ja det kändes som en helt vanlig måndag. Kul att träffa kompisarna igen. Men inte så kul att vi fick reda på att vi ska ha matte prov ImorrN! aja vi får se hur det gär. Har inte så mycket att skriva faktiskt, kanske kommer på något senare att skriva.
Slänger in en bild så det här inlägget blir roligare.
Mina Älsklingar! <3

Cy a



Omg.

Omg jag visste inte att Rihanna vart så här hårt misshandlad?! Stackars! :'( dumma Chris.

Cy a

Rädd att du ska lämna mig...

Idag har jag vart död hela dagen! Gick och la mig halv 4 igår, så jag var inte precis pigg om man säger så!
Moster&kussarna har ju varit här så vi kollade på en as bra film idag, typ dinosaurier och sånt, jag tyckter iaf att den var bra! Annars har jag legat i soffan och läst "Om Jag Kunde Drömma" igen (a) och hade rebban bredvid mig med Mosters bärbara, nice.
Sen kom Faster och hennes kille Micke, dom skulle hämta Moster,Kevin&Rebecka eftersom moster har opererat sina fötter så kan hon inte gå (Ni ska se hennes fötter, asså man kan tro att hon har vart med i Hostel eller nåt?)
Juste Fasters kille är as snygg, haha! Hon har bra smak när det gäller killar asså. Sen när dom hade dragit så åkte jag,Flissan&pappa till morfar och hälsa på, ville igentligen inte hänga på men jag hade ingen ursäkt så jag var tvungen. Hatar ålderdomshem och sånt, lukten ska vi inte ens tala om. Och jag venne vrf men jag börjar alltid gråta när jag hälsar på honom, som tur är jag bra på att dölja det. Imorrn ere skola, usch säger jag bara! aja dte ska bli kul att få träffa alla underbara kompisar igen<3
cy a.

RSS 2.0