Gott Nytt År! <3

GOTT NYTT ÅR!!!!!!!!!!!! thihihi. <3

Sova Över!

Sara sov hos mig i lördas, hade as kul. Vi kollade på Prison Break säsong 2 med kuddar&täcken i soffan, så mys.
Sen gick vi och bäddade och la oss o läste våra böcker,hahah. Vi låg uppe till kl.11 och bara läste?asså shiit jag har aldrig vart uppe så länge! Sen skulle sara hem för hon skulle till skärholmen så jag gick o la mig igen och somnade bums. Vaknade typ kl.5 och åt middag sen ringde sara och undrade om jag var klar och det var jag typ. Så jag gick hem till henne och sov där, vi satt på hennes rum ett bra tag och snackade om bökerna(a) och så skulle jag kolla i hennes bok när det vart lite spännande(har läst 2an som hon läser nu) och den är ganska tråkig ett bra tag men sen blir det ändringar på det :D. Jag är typ klar snart med 3an och jag vill inte läsa ut den för då kommer jag vara klar med alla? *snyft* fjärde boken kommer lixom ut i mars, andra filmen kommer lixom ut 2010?! buhuhuääää! i USA kommer den ut 2009, så jäävla orättvist!

Aja sen gick vi och handlade glass och så kollade vi på Sagan om ringen 2. Sen gick vi till hennes rum och baah låg och snackade lite till. Sen gick vi och hämtade bärbara och jag kollade på Kikis Expressbud(?) och hon läste :) fast hon somnade :( aja sen typ somnade vi båda. Hahaha Sara drömmde! hon baah : nej men usch vad göru? det är ju en råtta! HAHAHAHAH! och jag visste intye om hon drommde eller ej för lixom hon pratade exakt som vanligt lixom! Aja nu ska jag dra till landet, Puss!

Peace Out!

Jag blev Edward Cullen :)

 

Edward Cullen/Robert Pattison Tha New Hottie!<3

  

Omg hottie! Nr 1 på min lista asså, inte Ronaldo längre typ haha han är 2:a <3

Julafton!<3

Idag vaknade jag ungefär vid halv 9. öppnade ett paket och fick en bok som handlar om smycken, asså tips om olika pärlor och tillbehör och hur man gör olika örhängen och sånt, och så fick jag pärlor :)
Sen gick vi in till stora huset och åt gröt till frukost. På dagen gjorde vi inte så mycket faktiskt, kollade på phantom of the opera älskar den filmen så jävla mycket! Sen gick jag på promenad med wilma och så fotade jag lite också. Sen gick jag hem för att byta om till kvällen.
Så vare dags för julbord, finns inte så mycket på julbordet som jag gilla men aja. Sen satte vi fram allt julgodis som vi hade gjort igår och så kollade vi på Kalle Anka och det är lika kul varje år. Sen öppnade vi julklappar. Jag fick:
Lacoste Touch Of Pink
Britney Spears fantasy
sing star+ abba skivan
harry potter och fenixorden
adidas tröja
underkläder
mini plattång
Pirates Of caribbean bokbox
Pärlbok
pärlor
bodylotion
sängkläder
presentkort
duntofflor
När jag hör din röst+Ljudet av ditt hjärta (böcker)
kläder
m.m

haha juste mamma och pappa fick Victoria&David Beckhams parfymer ^^ det var en bra julklapp tycker jag.
Efter att alla julklappar var slut satte jag mig ner och läste min bok och jag kunde verkligen inte sluta läsa, sen ringde sara och vi snackade i timmar typ och jag stod ute och snacka för jag hörde henne knappt när jag var inne, vi typ snackade så klart om boken(a) och sånt. Resten av kvällen kollade vi alla på Robert Gustavsson(Lösvikt)
och fy fan vad vi garvade haha.....!
Sen gick vi alla och la oss typ, Kevin låg och kollade på Pirates på sin nya bärbara dvd medans jag låg och läste min bok, vi båda satt uppe till kl 5, haha snacka om att jag var trött!

Läste ut min bok på 3 dagar :) världsrekord för mig jao! thiihi nu läser jag 3an. <3

Peace OuT!

Dagen innan julafton!

Tisdag: Dagen innan julafton gick jag upp ganska tidigt, skulle packa och sånt. Innan vi drog träffade jag Sara skulle säga God jul och så :)<3
Sen åkte vi till gammel morfar och önskade honom en god jul också. Sov ganska länge i bilen, det var riktigt skönt kan jag lova, så vare mörkt ute och det är så mysigt. När vi kom fram till Morfar&Evas hus i norrtälje började vi packa upp alla matvaror och kläder och la alla julklappar under granen :D! Sen kollade vi barn på tv en stund, sen skulle vi äta middag. Eftersom det var uppesittarkväll så kollade vi på något program där olika kändisar sjöng,dom vissade olika julgodis recept och sånt. Kevin Borg var med och sjöng  och jag vart as glad!<3
Alla gick typ o la sig kl 12.00 typ, kunde inte sova alls, konstigt lixom? det är ju dagen innan julafton ^^

Peace!

R.I.P Margit! <3

Lördag: Idag gick vi alla upp kvart över 8, snacka om att jag var helt död. Gick in till stora huset och käkade frulle och sen skulle alla sminka sig och skit. Hahah alla tjejor stod på båda toaletterna och sminkade sig, Pappa&Erik vart helt galna för dom inte kunde gå på toa.
Sen påväg till Möja så vare vääärsta stora spindeln i båten och alla skreck som fan! sen vare en till spindel på andra sidan så alla stod i en klump i mitten av båten! hahah fan vad jag garva åt oss.

Begravningen var jätte hemsk, grät som fan! Asså jag hade mascara överallt och usch va hemskt det var, Tommy som satt två bänkar före mig grät så mycket och alla satt och trösta honom. Sen när Erik,Uffe&Angneta skulle gå fram för att säga farväll, asså då kunde jag inte hålla mig, asså jag såg inget alls för jag grätt så mycket! Kevin var så söt för han höll om min hand<3. Usch jag hatar begravningar.
Efter begravningen gick alla till en lokal och åt lunch och åt tårta.
Juste Eriks brosa Uffe har en skiiiit snygg son! asg. Han var typ hiphopare för han hade väärsta mycket häng och så vare typ dollarmärken på byxorna och så hade han en blå skjorta. Och så hade han en tatuering i nacken, det var typ två händer, asså så som man ber till gud. Asså han var urläcker. Ska få träffa honom igen efter juafton :).

Skönt att komma ut till landet!

Fredag: Idag drog vi ju till landet. Mysigt vare eftersom det var mörkt ute, jag och pappsen snacka typ wow halva vägen. Haha sjukt roliga saken hände när vi satt i bilen i stavsnäs och väntade på att Erik skulle komma med sin båt.
Så vare lixom mörkt överallt så vi såg ju ingeeet på havet, bara massa fyr lampor.
Jag baah:
-Men är inte det där Erik då? han har ju typ röda och gul lampa på sin båt?
Alla baah kolla lite extra noga.
Pappa: Men det där är ju för fan en fyr!
hahahahahaha! jag dog.
Men när vi kom fram till Harö åt vi barn middag vid tv:n och kollade på The Invasion, sjuk film men den var okej.
Sen kollade vi på Xmen 2, fifan va den var bra!! Gosh i love ut. Sen kollade vi på Georgina Rule(?). Sen började en av mina favvo filmer, nämligen Transformers men då skulle vi precis gå och lägga oss eftersom att vi skulle upp tidigt dagen efter.

Peace Out!

Hej då! :)

Hej då Botkyrka. nu drar jag till landet!
 Puss&Kram

Bio med Bästis<3

Igår gick jag och bästisen på bio :) beeki skulle följt med men hon hade inga pengar,synd nog! Jaah vi såg Twilight så klaart :) Sjukt bra, asså omg han är så snygg! Men jag looovar boken är så mycket bättre! Så ni som inte har läst den,LÄS DEN! för den är så mycket bättre! jag köpte typ as mycket godis så jag sitter och mumsar det nu (a).
Hahaha juuste igår när sara skulle reservera platser så pratade vi med varandra i telefonen, och så krånglade det på hennes data eller vare va, så jag gick in på sf.se för att kolla om jag kunde istället, och så höll jag på och reservera och valt platser oh blabla, Sara baah: Meeah! fan nån tog våra platser! jag baah: vaaH?! neej fan oxå! Sara baah: vilken bitch! sen tänkte jag efter och baah börja dö garva!! Jag baah: hahahah det var ju jag som tog platserna!!! hahahaha fy fan vad vi garvade XD! Aja kvällen var as nice!
Men som det stod på boken : VARNING! BOKEN ÄR VÄLDIGT BEROENDE FRAMKALLANDE! mhm det är så sant! jag håller på dööö för att jag inte får läsa 2:an asså! fy fan! aja nu ska jag typ chilla, drar snart till landet! Yeees!!!!

Peace Out!

test.

Gördetta testet, annars kommer du få otur under hela 2009.
Under 2008 har jag hittills;


[x] du har hittat ny musik du gillar
[x] du har fått nya kompisar
[ ] du har varit utomlands
[x] du har varit ledsen
[x] du har velat dö
[x] du har varit glad
[x] du har druckit alkohol
[x] du har blivit kär
[ ] du har haft sex
[x] du har känt dig sviken
[x] du har känt som att ingen har sett dig
[x] du har suttit vid datorn mer än innan
[ ] du har skrivit en låt  
[x] du har känt hat
[x] du har känt att någon tagit dig för givet
[ ] du har varit i slagsmål
[x] du har varit "sjuk"
[x] du har varit sjuk
[x] du har dansat
[x] du har bråkat med din förälder
[x] någon har sagt att du är snygg
[/] du har bråkat med din älskling
[ ] du har strulat med en främling
[ ] du har strulat med en av samma kön
[x] du har varit så uppjagad att du gjort misstag
[x] du har gråtit för något som hänt i ditt liv
[x] du har kallat någon hora/slampa
[x] du har pissat utomhus
[x] du har däckat
[x] du har slagit någon
[x] du har spytt
[ ] du har knarkat
[x] du har sovit i motsatta könets säng
[ ] du har hånglat med någon av motsatt kön
[ ] du har raggat på främlingar
[ ] du har kysst en främling
[x] du har rökt
[ ] du har rymt hemifrån
[x] du har bakat
[?] du har sovit utomhus
[ ] du har åkt bil med fyllon
[ ] du har varit full
[/] du har varit/är kär
[x] du har saknat någon
[ ] du har duschat med någon
[x] du har badat i havet
[x] du har solat utomhus
[ ] du har solat i solarium
[x] du har snackat i telefon mer än 2 timmar
[x] du har fått blommor av någon från motsatta könet
[x] du har gett någon blommor
[ ] du har sett en död människa

Twilight i kväll med dom bästa <3

Jag har tråkigt, lalala! när jag kom hem kurrade jag ihop mig i soffan och kollade på Hancook, sjukt bra! men sorlig. Drack också varm oboy med marsmallows :D sjukt gott asså. Nu äre iaf bestämt att jag,Sara&Rebban ska gå och se Twilight. Sjukt kul asså. Har inte mer att skirva nu faktiskt. Ska ut i skit vädret med Allison nu *suck* hej då så länge <3

Shopping.

Shopping i Gamla Stan  med lag röd idag, fast jag och tjejorna drog till stan istället, för lixom palla Gamla stan? hade as kul idag, fast jag har ont i mina fötter. Men skit samma, haha när vi gick in på Gina så gick jag upp i rulltrappan lite tidigare än dom andra, carro baah : Mickis du lämnar inte mig så där!! så baah börja hon "jaga" mig upp för trappan hahaha vi båda baah kom springades och alla baah kolla på oss, fy fan vad vi garva!
Köpte ett par söta örhängen till moster,mjukisbrallor till mamma,mjukis shorts till mig,ett linne till mig. Nu är jag pank igen! aja nu ska jag ta ett fotbad tror jag, om jag pallar. Puss så länge <3

Snyggingar eller vadå?!

Har lust att lägga upp lite bilder på heeeta killar nu asså! <3




    

 





1. Cam Gigandet
2. Charlie Hunnam
3. Robert Hoffman
4. Robert Pattinson
5. Robin Bengtsson
6. Ryan Sheckler



Jävla fittungar!!!!

Tisdag idag jao! Chill dag igen ofc, först hade vi music men då sjöng vi bara i singstar. Sen hade min grupp matte och då fick vi pyssla, gjorde typ fem julkort. Sen skulle vi ha haft språkval men då var inte Nettan där så vi hade håltimme så jag satt inne med Carro&Johanna och kollade på när dom pysslade :) Juste Christofer pimpade min ipod :) så nu är den jätte fin <3
Sen hade vi lurre och det vart rester från igår, sen hade vi typ Maryam(?) och då fick vi städa ett klassrum, typ hela klassen hjälpte till och det chockade mig! aja sen hade vi Jeanette och då skulle vi bara göra en utvärdering om Brobel och sen fick vi sluta. Imorrn är det Gamla Stan som gäller, ska julshoppa med lag röd, nice det kommer bli. Sen ska vi typ stanna i stan tror jag. Sen på torsdag har vi ju avslutning så jäävla skönt med lov!!!!!
Juste igår på maten fivk man mandariner och pepparkakor, men det är några jävla fittungar som hade kastat och mosat mandariner och peppisarna överallt i korridoren, så vi får inge fika på torsdag och dom hade beställt från väärsta bageriet för att det skulle bli lite extra det här året! jävla fittungar som ska förstöra allt!!! och dom som såg vem det var säger inte vem det var asså shiit va sur jag blev!!!!!!!

Aja nu ska jag lägga mig i min säng och dricka te och studera photoshop :) <3


Hugs

Klass 6c <3

Laddade upp en bild på min förra klass på Facebook, och alla började skriva hur mycket vi saknar varandra och nu har vi typ bestämt att vi ska ha en klassfest, asg det skulle vara så jäävla kul! att få träffa alla igen, visst alla har förändrats? men asså skit samma, kul va fan! Saknar klassen så sjkut mycket! När man tänker på alla skratt och tårar. Alla minnen från klassresan, hahah. Saknar er <3

Måndaaah!

Igår vare trevligt i stan, vi skulle ha kollat på bio vid hötorget  men det fanns typ inga platser kvar, så vi drog till söder och kollade på Victorias, dom hade väärsta dåligt med snacks och sånt, typ bara popcorn och det gillar inte jag. Gillar mer att kolla på bio i Heron, fast det är mycket mysigare inne i stan lixom. Aja vi såg Lått den rätte komma in, inte så läskig som jag trodde att den skulle va, men asså svenska filmer är ju aldrig riktigt läskiga. Men den var ganska bra :) min första skräkfilm på bio faktiskt.
Ville se Twilight igentligen men asså det var ju inte bara jag som bestämde vad vi skulle se.
Föresten Carro,Hanna,Beeki&Sara? vill ni gå och se Twilight med mig på torsdag? asså för vi kan göra det efter skolavslutningen? :) <3

Idag vare chill, hade språkval först och då skulle vi skriva en utvärdering om engelskan, gick snabbt så jag gick ut och kollade runt i korridoren. Sen hade vi halvklass, min grupp hade först maryam och hon snackade bara om tråkiga saker. Sen hade vi Jeanette och hon drog nån mattesak och sen fick vi chilla resten av lektionen. Sen hade vi nettan och då fick vi se film, Barnhemmet en skräckis, har redan sett den hos sara, dn är så hemskt! Sen hade vi lurre och då fick vi julbord :D fast skolans julbord är inte så märkvärdig. Sen hade vi nettan igen och då fortsatte vi kolla på film, och så fick man reda på sina betyg.

Lördag.

Löördag: Idag var jag och färgade håret i Odenplan, jobbigt att åka ända sitt men Sandra är så duktig när det gäller hår. Mitt hår är typ ljusare, fast inte sååå stor skillnad faktiskt men aja :). Påvägen hem på söder vaare tre små barn som skulle bli fotade av sin pappa, han baah: Kan ni säga apelsin? dom baah : Apelsiiiin, asså så jävla söta! haha.
På tåget vare två tjejor som typ övade på sina låtar? haha, dom baah satt och sjöng lucia sånger. Dom var duktiga men det lät som värsta kören. Sen kom jocke och satte sig bredvid mig, Han berättade en sak som jag började dö garva åt HAHAH! innan han hade sattit sig vid mig, satt han lite längre bak, bredvid en tjej som snacka i telefonen. Hon baah:
-Asså du vet Playmydoll på bilddagboken? asså hon är så skrämande!
Hon typ spelar wow och CS! HAHAHAHAHAHAH.!!!!!!
Sen sär jag skulle kolla vem bruden var, så kände jag inte igen henne? asså jag har ALLDRIG sett henne förut, sjukt asså. Trodde det var Alva först eftersom vi har bråkat och så men det var inte hon. hmm.....aja!
Jocke hade tänkt att ta hennes mobil och kasta den i huvudet på henne, synd att han inte gjorde det xD!
Aja nu ska jag typ stänga av datan, ska snart med bussen till T Centrum och sen till stan för att kolla på bio och äta nånstans med tjejorna. Puss så länge <3

Fredag!

Fredag: Idag vare luciatåg, jag var en tärna, såg förjävlig ut men aja. Micke och Annika stod och snacka heeela tiden, asg hahah! kul vare iaf. fick fika efteråt. Sen hade vi lurre och det var gröt men den var inge god blää, sen hade vi matteprov. Och det gick bra tror jag. sen hade vi so, och vi fick inte så mycket gjort. Sen slutade vi och jag drog in till stan för att färga håret, men det vart inget! Så jag fick åka hem igen. Idag vare ju Idol finalen också, så den såg jag med sara. Kevin Borg vann :D jag vart AS glad, det var så gulligt när han börja gråta och allt. awww! <3 Han är värd att vinna asså! Lixom vart i sverige i 9 månader och kan så bra svenska? Lixom det finns massor med folk som har bott i sverige i 100 år och inte ens kan säga Tack så mycket på svenska lixom, han vill verkligen kunna svenska och det e så charmigt ! <3
Gick o la mig ganska tidigt idag eftersom jag skulle iväg tidigt.

Usch va lääskig!

Torsdag: Vi fick inge sovmorgon eller något, men aja. Sen när jag skulle hem vare väääsrta läskiga killen! han baah stannade upp med sin cykel bredvid mig(han var typ i 20 årsåldern) han baah: Hej. Jag baah: hej med en konstig röst. Han bah : vad heter du? -Mikaela!
Han: Okej, jag heter marcus,eller du kan kalla mig det.
Jag:Okeeej?!
Han: Är du påväg hem?
Jag: Neej jag är påväg hem till en komis *ljug*
Han: okej, går du i broängsskolan?
inan jag hinner svara han baah : tunaskolan?
Jag:ahh precis*ljug*
Han: du har ingen väska?
Jag: nej jag behöver ingen väska, har inga läxor.
Han: okej dina böker kanske ligger i skåpet?
Jag: mmmmhhh precis *med en livädd röst*
Han: vart bor du?
jag: asså där borta typ. *peka på ett gult hus*
han: okej!
sen jag börjar leta upp min mobil för att ringa hem,så han kanske drog.
men han baah börja snacka om massa saker och jag låsades prata i telefonen så jag hörde inte vad han sa. Sen han baah essh skit samma, så cyklade han iväg
. Asg va jag darrade! fy fan, han såg så vidrig ut.

Brobel.

Sry om jag inte har skrivit på länge, men jag har inte suttit vid datan så mkt sen i tisdags. Men jag skriver nu om det är okej.

Onsdag: Hade vi ju halvdag, skulle jobbat matte/so hela dagen typ, men vi satt bara i korridoren och snackade massa skit, jag och Carro höll på fota alla hela tiden! Sen när dagen var slut gick jag hem och satte mig i fotöljen och somnade med Tequila, sen vaknade jag och gjorde mig iordning till att gå till Sara. Kom ganska tididgt till sara så vi satt vid datan och kollade på en film som hon hade gjort, sen höll vi på med hennes ipod, försökte hjälpa henne men det gick inge vidare bra. Sen gjorde vi oss klara för att åka till Brobel, och jag fick värsta dampen eftersom jagf inte visste hur mitt hår skulle se ut, mitt hår såg ut som en katastrof, seriöst. Jag var typ fulast på hela brobel men jag pallade inte bry mi faktiskt. Sen fick vi stressa som faaaan! asg, pappa baah ringde typ 48(?) och jag baah : Paaappa kom och hämta oss NU! asg fy faan va vi stressa! hahaha! Och saras pappa baah ville ha kort på mig,Sara och Beeki och vi baah neeeej vi hinner inte! hahah fy fan vilken kaos det blev! aja vi kom inte sist iaf till brobel som tur va. Det var as trevligt och alla var så fina! fick sitta bredvid Alexandra och Jonte. Och så delade dom ut massa priser och så vare uppträdande och sånt.kul kul.Massa fina foton fick man oxå. Sen i slutet av festen så vare fyverkeri :) fint vare och jag och Carro fick låna Sonnys kavaj och jacka :) so sweet <3

 




Desperate Housewives slut!

Sista Avsnittet av Desperate Housewives, vi måste vänta ända tills våren för att se fortsättningen! buhuhu, asså fy!



Tidag Idag Bitches!

mhm tisdag idag, tråkig dag asså, hade musik först och då skulle vi göra klart massa tråkiga frågor och jag hade massor kvar så jag och Carro Barro skrev av Micke (a). Sen hade vi matte och jag fick inget gjort eftersom Jeanette drog hem till sin son som är sjuk *suck* Så jag satt och snacka lite med Beeki och inget mer, kanske skrev kanske två tal kanske! Sen hade vi språkval fast jag drog hem för att hämta mina bildsaker som skulle in idag, så jag käkade hemma. Sen gick jag med Beeki tillbaka till tha School. Sen hade vi luciaträning, gick skit dåligt! asså det är nog det värsta luciatåg jag har sett haha! allt var , alla sjöng fel och bara höll på tönta sig för att få uppmärksamhet av alla andra, alla gick fel o shit. Aja sen hade vi fysik med Maryam(?) och jag var intee fokuserad på vad jag gjorde! Asså jag,Beeki,Carro och Johanna kunde inte vara tysta och fnittrade typ hela tiden. mhm....Men va fan betygen har ju ändå redan sats? så lixom vad händer? Aja nu ska jag typ....ladda upp bilder på min klänning på bdb. Kiss&Hugs <3



   Cam Gigandet, så jäävla snugg! <3

Step Up 2: The Streets, kolla hela filmen JaO!

Sjukt coolt! <3

Slapp Dag

Asså idag är det väärsta slapp dagen ever! Jag och syrran låg i varsin säng bredvid varandra och sov/slappa till halv 3 och sen satte vi på Step Up 2: The Street, Sjukt bra var den! Seriöst ni måååste se den! Sen gick vi upp vid halv 4 typ hahah. Aja snart ska vi äta middag sen ska jag bara sitta vid datna ikväll Kiss&Hugs

Hahah fett dum!

Juste idag shoppade vi massor också. Massa massa julklappar, vet typ massor jag kommer få men skit samma! Köpte en jacka också, skit snygg<3 mhm....sen juste hahaha jag var fett dum ett tag, kolla....Pappa höll på snacka om vad vi skulle äta till middag, han frågade typ om kyckling men sås och pasta var bra, jag baah : aah det låter fett gott, sen efter ett tag mamma baah, när ska du vara hos sara då? typ 6 sa jag då, hon baah : men vadå ska äta hemma då? jag baah : nej asså jag äter ju hos sara *kolla konstigt på mamma* hon baah börja garva åt mig, jag baah vaad? sen fattade ju jag och då började jag garva hahah! Jag hade ju lixom just sagt till pappa att det där med kyckling och pasta lätt bra, så baah nej men jag ska äta hemma hos sara! Hahaha dum jag e! nej nu ska jag se om jag kan sova. Puss

Tjejmiddag.

Idag var man på tjejmiddag hos Sara, tacos blev det, eller asså kött,chips och sås typ i ungnen. Gott vare! Hahah det var så kul för bredvid där jag satt vare ett strykjärn och jag som är så tråkig petade på den och låsades som om den var varm, så baah började jag skricka och Carro och Hannis börja dö garva. HAhaha! Sen när vi skulle se film vart Sara och Carro flummiga och jag och johanna baah: men tysta nu. hahah. Såg Barnhemmet föresten, den var fedt bra, inte såå läskig bara liite. Sen efter filmen gick vi ut och skrämde upp varandra och jag har typ 1000 filmer på det. Hahah juste jag vart så kissnödig att jag fick sätta mig vid några träd och kissa. Asså vi var typ ute fett länge och garvade åt allt. Sen gick vi in och kollade på ett program på 4:an om Britney Spears, sen skulle jag hem för jag skulle möta mamma, för hon skulle ut med hundarna. Kiss&Hugs

Tråkigt.

Sitter och snackar med Alexander på msn, ska typ snart ladda upp bilder på bdb sen typ sova, ska shoppa jacka till mig imorrn och present till Sara. Bye Bye skriver på söndag typ....

Robin Bengtsson<3

Hahaha asg ni måste kolla! hahah kolla på Robin, hahaha så jäävla kul xD <3

http://www.tv4.se/1.283438?videoId=1.751215



    
Robin åkte ur Idol :( Men hoppas INTE att det är sista gången vi ser killen <3

Kevin<3

  Kevin Borg-Living on a Prayer (L)

Fedt Duktiga!



Fedt duktiga!

Hallå?Vart e alla?!

Jag har sjukt tråkigt, inga inne på msn, bara tråkiga, vart fan e alla? dom kan ju inte sitta vid tv:en för där är det bara skit just nu, ända jag vet är att Carro gör typ tårta med sin kusse Sofia för hennes släkt ska komma, men alla andra? nu har jag suttit vid datan sen jag kom hem och inga har vart inne typ.....
Är så sjukt trött på en person så jag ser rött! kan inte säga vem det är här men asså herregud va hon e jobbig! >.<

Peace&Hugs

iiiiiiiiiiii


Asså OMG snacka om avis jag är!!!! Fan vad jag vill va den där tjejen just nu asså! seriöst!!!!!!

Dirty

   Fy fan vad jag Älskar låten <3 så sjukt bra, typ den sexigaste musikvideon jag har sett.

Fredag Hela Veckan :D

Fredag idag :D asså igentligen är fredagar fedt sega, men det är bara för att det är bara tråkiga lektioner på fredagar fast ändå blir dom roliga för att det är fredag, för typ hela klassen är as glada typ och högljuda. Aja idag hade vi kemi prov och det gick bra :) svarade på alla förutom 4st. Sen hade vi bip testet idag på Gympan och jag klarade G. Hahha på SO:n jag och Carro lyssnade på min Ipod på högsta volym, typ hördes över hela klassrummet? :P Aja nu ska jag typ...venne, ska kolla Step Up 2 idag :D asg jag älskar 1an <3 Sen ska jag typ bara chatta,kolla på idol,chatta mer. Så ser mina fredagar ut. Imorrn ska jag köpa en ny jacka och present till Sara, fest senare på kvällen. Hugs

Svara nu plz?

    Asså nu ere så att jag vill se Twilight och jag ska se den så ere bara lixom, men är det nån som vill se dne med mig? så skriv va fan :) För jag får lixom gå mycket billigare på den. Fast jag tror att jag har lovat Sara men asså fler får följa med för då blire roligare. Men säg till om ni vill gå, vill typ se den snart som möjligt <3

Caroline Nylén 15 År :D<3333

3 Dec idag det betyder att det är 22 dagar kvar tills julafton :D fy faan va jag längtar!
Grattis Caroline Nylén på 15:års dagen :D Nu är du också en stor flicka eller hur bby? ;) Älskar dig gulligumm! Kommer alltid göra.
Idag vare chill, först hade vi HK och då skulle vi skriva på ett pappaer vad som var typiskt kvnnligt och vad som är typiskt manligt. På Tjej skrev jag: utseende,shopping,kläder,smycken,smink typ....på Killar skrev jag : sport,porr och mat typ hahah! ahh men så skulle läraren sen läsa upp alla och så skulle man flytta på sig om man tyckte det var sant och om  man tyckte att det inte var sant skulle man sitta kvar. Så om läraren sa typ: är det typiskt att tjejer diskar? så om man tycker det ska man flytta på sig och så vidare....................
Sen skulle vi kolla på en film typ och fan vad jag satt och garva för mig själv asså xD!
Sen hade vi lurre och det vart lasange<3 Sen vare språkval och jag fixade lite på min svenska TID inlämning :) sen fick vi gå hem för vi skulle ha haft idrot men det var handbollsmatch där typ tror jag........

Puss

HOOORA!!!!!!!!!!!

hora, ligger efter som faaan i so nu! har massor kvar och det ska in imorrn. Aja nu ska jag sova, fedt deppig för jag har inte läst min bok på en hel dag *cutcut* nej jag skojja bara men natti natti pussgurkor <3

Ps. Tack carro för hjälpen :)<3
       Och Tobbe :)

Lady Gaga-Poker Face <3


omg va pinsamt!!!

Idag vare chill, hahah det skriver jag varandra måndag :P aja men först hade vi språkval och jag renskrev svenskan. Sen hade vi fysik typ och då berättade Maryam slutbetygen till alla, fick VG typ, sen hade vi kemi och jag fattade så klart nada! Men men....Sen kollade vi bara på film resten av dagen, lurren var vidrig som vanligt! Juuuste på vägen hem hände Väääärldens pinsamaste saken! asg jag höll på dö! hahaha, jag var på väg hem och hade båda mina hörlurar i öronen och hade på högsta volym, så skulle jag hämta posten och då var det nån jävla reklam sak som såg gullig ut som jag skulle läsa, jag såg inte vart jag gick eller hörde nån. Så baah var jag skiiiiit nära på att ramla ner i en gropp(dom håller på bygga neranför vårt hus på gatan) där höll jag på att ramla ner och det stod en byggare där nere som hade skrikit på mig! HHAHAHAHAHAHAHAH jag doooog! jag vart röd som en tommat! asg jag e så klantig. thihi garvade åt mig själv efteråt, han gjorde också det.

RSS 2.0