2008-10-12
 17:29:01

Portugal-Sverige<3

I helgen var jag på landet :) I fredas när vi skulle åka var det as mörkt när vi var vid stavsnäs, det var mysigt att bah få sitta i en varm bil och så kollar man ut genom fönstret så ere svart överallt heheh....Fast det e liiite läskigt att kolla in i skogen efter alla skräck filmer man har sätt! ^^ Juuste det var AS läskigt när vi var framme och skulle parkera bilden, så skulle mamma rasta Maja lite och pappa skulle köpa parkerings biljett så baah såg jag nån med luva springa lite längre bort!!! Asså jag loovar....jag höll på att skita på mig, så pappa baah lös med bil lamporna rakt in i skogen, kändes exakt som om vi var med i en skräckfilm xD!
Men när vi kom till harö hade mormor gjort plättar åt oss :D mums<3 Sen gick vi och la oss ganska tidigt.
På Lördan hände en jätte hemsk sak :(

Dom vuxna skulle till Möja för att fira Eriks mamma, och precis nör dom skulle gå så ringde telefonen, och dt var Lena inne från byn som sa att det var ett bebis rådjur som hade gjort illa sig. Så jag,Felicia och Erik fick åka dit. Den var så liten och den hade typ brutit benet så när den sprang på det hala berget så ramla det och det var så hemskt att se :'( så Erik var tvungen och avliva det bubuäää! Så hemskt :( fick tårar.


Senare på kvällen vare FOTBOLL :D:D::D:D:D har väntat länge<3
Portugal-Sverige, fast det var en tråkig match för inget hände typ >.< förutom i slutet när Ronaldo tog av sig tröjan *DRROOOOOOOOOOL* asg jag e så kär thihth.
Sen interjuva(?) dom fotspelarna och Ronaldo pratar så jäävla gullig enelska så man baah dör! Åhh så blinkade han in i kameran ;) Jag baah : Awwww!
HAHAHAHHAH! Jag baah satt där på golvet som ett barn och baah kollade med stora ögon xD! Pappa baah : Vet du hur stor tönt du är? Hahahha ^^<3


Karin

Faan vad hemskt! :( jag hade storbölat!


Mikaela

mm :/ fick lite tårar.



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: